19 november



Idag är det fredag och jag är ledig ifrån jobbet. Alltså har jag helg redan nu vilket känns helt underbart! Både igår och i förrgår mådde jag rätt dåligt men idag känns det lite bättre som tur är.
Idag fyller min syster år så grattis till dig :) Och ikväll blir det mys hos en kompis med tacos och film, bra start på helgen.



Och grattis Amanda P kolla din mail!

Snedbena/mittbena?


Igår hade jag för första gången på några månader snedbena igen. Shit vad ovanligt det kändes, tyckte jag såg emo ut också.. Frågan är vad som är snyggast?


Värme



Skulle ge väldigt mycket för att vara där just nu igen..



Eller att få lite solbränna..


15 november



Blev en väldigt god frukost idag!


.

Vad passar bättre en söndag som den här?


14 november


Idag blir det en väldigt lugn söndag då jag var uppe rätt sent inatt och kollade på fotboll. Vill äta glass och bara mysa!



Puss på er <3

Zebranaglar



13 november


HÄRLIGT att vara ledig, gud vad jag tycker om det. Igår efter jobbet var jag och kollade på Mariedalcup, gick sedan och la mig rätt tidigt för att orka upp imorse då jag och Malin var och kollade igen.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma för att sedan kolla lite matcher inatt!

Igår

skor


Kvällens 3 vill ha skor


Natti


Min älskling var här en stund innan, alltid lika mysigt fast han har blivit spelberoende ;) Tänkte gå och lägga mig snart så jag orkar upp imorgon.


Trött



Är väldigt trött idag, har haft fullt upp sen kl 6 imorse så det kanske inte är så konstigt. Men nu behöver jag bara stå ut en dag till på jobbet och sen kommer den efterlängtade helgen!
Här är dagens VILL "HAS!":


Film


Nu tänkte jag och Hugo lägga oss i sängen och kolla på Killers! Hoppas att den är bra, om inte annat så är skådespelarna det.


Snickerskaka




sååå goda <3

10 november



Idag har jag jobbat som vanligt och det var lika kul som alltid. Nu efter jobbet har jag tänkt ta det väldigt lugnt, blir så trött efter en hel dag. Men nu är det bara 2 arbetsdagar kvar innan HELG!

Sov med flätor inatt..


mascara


Testade en ny mascara idag och den var faktiskt helt okej.


haha märkte nu på bilden att någon behöver plocka sina bryn lite också...

Bästa dagen


11 juni 2010


Jacka


Igår när det var lite, eller ja mycket bättre, väder kunde jag använda min nya jacka. Jag gillar den rätt mycket hittills faktiskt men bilderna gör den verkligen inte rättvisa. Känner nu att det är dags att önska sig en systemkamera i julklapp!



9e november


Idag har det varit en trött dag på jobbet, så illa att jag var tvungen att sova två timmar när jag kom hem.. Och där var den dagen borta typ! Största nackdelen med att jobba dagtid som jag gör denna veckan är att jag tvingas åka hem rätt ofta på lunchen och mata vovven. Det är ganska jobbigt faktiskt men också väldigt mysigt, man vill ju inte åka tillbaka till jobbet direkt.

Såhär såg det ut igår




Passade även på att krama Grazie lite

Mat

Finns det något bättre? Ne det tror jag faktiskt inte.. Det här käkade jag igår, enkelt men jättegott :D
Pepparsåsen är verkligen att döda för <3 mums


Puss



Ikväll myser vi här hemma med pussar och mys!



101107


Och så var det söndag igen. Hade en bra kväll igår med riktigt god mat som bestod utav kyckling, sallad och potatisgratäng. Det enda som inte var lika bra igår var att det tydligen var röd dag så det gick inga bussar.. Slutade med att pappa fick komma och hämta oss, det blev alltså ingen lång kväll men det var trevligt innan iallafall :)
Idag har jag bara tagit det väldigt lugnt med lite kalas för pappa och så.



Lördag


Sov till klockan 10 imorse vilket är väldigt mycket sovmorgon för mig nuförtiden så det var härligt! Sen så fyller min pappa år idag så min syster och hennes pojkvän kom hit en sväng. Har även varit snäll och hängt med mamma och handlat..
Ikväll blir det lite mat och utgång med fina tjejer! Ska bli jättekul :)


Midsommar i smögen

kär



Har nog blivit kär i den här låten när dom framför den..




Ullared



Vart i ullared idag med min älskling.. Blev väldigt besviken faktiskt. Det är verkligen inget för mig iallafall har jag kommit på, så idag var sista gången jag besökte ullared. Fick trots allt med mig lite smått och gott hem ändå!








Åt en jävligt god kebabtallrik däremot, det var definitivt dagens plus!

Kärlek



Jag älskar verkligen mina djur.. Dom förgyller min vardag så jävla mycket :)



Fina Grazie





Här är alla tre, dock väldigt dålig bild..




Haha Hugo helt katthårig i ansiktet efter att ha "myst" i katternas säng...

Söt

Huuur söt är inte Hugo här då? Han blundade precis när jag tog bilden, hihi


Nelly


Godmorgon!
Idag är det ingen vanlig dag utan det är torsdag, vilket innebär att det är sista jobbdagen ikväll. Finns inga ord för hur skönt det ska bli med lite ledighet! Om några timmar hade jag tänkt hämta ut mitt nellypaket, har beställt lite klänningar, vinterjacka osv så det ska bli kul :)




Två av grejerna som jag beställt

Dentaworks!




Igår fick jag hem mitt paket med dentaworks tandblekning som jag hade tänkt att testa nu. Det ska bli spännande att se hur eller om det fungerar!


Onsdag



Idag är det onsdag och en ny dag. Laserdomet(?) igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Det var väldigt roligt men precis i slutet hände en liten olycka så det slutade inte så bra :( Men det var kul att träffa tjejerna! Efteråt åkte jag Elin och Karin till jobbet där vi tillbringade resten utav kvällen!
Snart är det även dags idag igen att åka till jobbet, sen är det bara imorgon kvar tills den efterlängtade helgen börjar :)





Jag och älskling på balen i våras
<3

101102



Ligger här i sängen med Hugo och chillar, riktigt gött! Snart ska jag iväg för att spela laserdome med lite kompisar och sedan äta lunch :) efter lunchen ska jag iväg till jobbet igen, samma jobbtid som igår...





Hugomysis

101101



Om en timma ska jag börja jobba (15.00-24.00). Känns inte sådär jätteroligt efter en väldigt skön och bra helg. Morgonen har mest ägnats åt den lille (ibland jobbiga) hunden, fast han är gullig ändå. Gjorde även en väldigt god smoothie som jag åt till frukost <3



En sovandes liten.

RSS 2.0